FULL CONTACT DOGSPORTS.. PLAY HARD OR GO HOME!!  = www.malinois.fi

 

^ toi ensimmäinen lause lukee muuten erään Suomalaisen IPOharrastajan kotisivuilla... Hahahahahahaaaaaaaaaa.... Olisko parempi kuitenkin,että siellä lukisi Left Hand contact dogsporttii.. tai jotain..

 

No niin kansalaiset!

 

Pennut olleet täällä nyt 2vrk ja valtavaa kehittymistä tapahtunut!!

 

Pari kertaa olen nyt rätillä niitä härnännyt ja niinhän siinä kävi,että vietti aukeaa vähitellen. Hyvin purevat. Pitänee tehdä pikku videon pätkä näytille huomenissa..

 

Nartuista nyt on helppo tehdä valinnat. Toinen on räyhäkkä ja toinen ei ole  ja niitä on vain kaksi kappaletta..

 

Poijjanpässejä taasen on 8kpl,niin valinnat ei niin hirveän helppoja olekkaan. Yllättävän tasainen pentue näin isoksi pentueeksi.

 

Aika mukavasti ovat tottuneet nyt ihmiseen,ääniin ja juttuihin,kun aamulla laitetaan takapihan pentutarhaan ja illalla myöhään otetaan pois! sisällä käyvät pentulassa ainoastaan nukkumassa ja muutaman paskankin vääntävät..

 

Jokilaakson Poliisipartio käväisi työnlomassa tässä kahvilla ja pentuja katsomassa. Meillä ollessa pennuille nämä 2 sinistä miestä oli ensimmäiset vieraat ihmiset,mutta eipä pennut perustaneet kovinkaan. Normaalireaktiot,eli moi! ja leikkimään tai nukkumaan.

 

Ikäänsä nähden ovat motorisesti erittäin hyvällä mallilla. Johtuneeko siitä että tarhassa on paljon liikkumatilaa ja näinollen juostessa motoriikka kehittyy..? Mene ja Tiedä.

 

Pentujen luovutus TORSTAINA 14.7 KLO:18.00 MENNESSÄ!!!

 

Jos joku liikkuu nurkilla,niin tervetuloa katsomaan pentuja!

 

-Kasvatusjohtaja-