Leireiltiin Limingassa 9-12.6 välisenä aikana. Paikalla oli virkakoiraryhmä Torstaista Lauantaihin, sekä Perjantaista Sunnuntaihin siviiliryhmät.

 

Kaikenkaikkiaan osallistuneita oli 41 Ihmistä, joten ISOT KIITOKSET KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!!

 

Kalle Kosonen ja Markus Rauhala kouluttivat suurella ammattitaidolla ja sydämellä virkakoiraryhmää. Saamani ryhmäläisten palautteen mukaan kaikki oli suuresti motivoituneita ja halukkaita osallistumaan ensi vuonnakin, mikäli vain koulutustaso pysyy näin hyvänä!! Kiitokset Kalle ja Make hienosta työstä!

Virkakoiraryhmä koostui seuraavasti:

-Puolustusvoimat 1 koirakko

-Rajavartiolaitos   5 koirakkoa

-Poliisi                   11 koirakkoa

 

Hurstin Seppo hoiteli Tottelevaisuus ryhmää Lauantaina ja Sunnuntaina. Tottisryhmässä olikin kukavasti porukkaa ja tyttöjen mukaan uutta oppia ja ajateltavaa tuli paljon! Kiitokset Sepolle hyvästä koulutuksesta!

 

Suojeluryhmässä meitä maalimiehiä oli todella mukavasti käytettävissä ja jokainen sai varmasti tehdä harjoituksia koirille. Kiitokset vain Sepponen,Puustinen,Liimatta,Katila ja Minä tietenkin!!

 

Suuret kiitokset kaikille koiranohjaajille jotka uskalsitte antaa koirianne treenattaviksi meille! Koiramateriaalin taso oli posotiivisesti yllättävää minulle henkilökohtaisesti. Kaikki oli purevia koiria, eikä niitä tarvinnut haavilla pyydystää ympäri kenttää.

 

Mikäli jollekkin taholle jäi kiitokset antamatta,niin laitetaan minun vanhuuteni piikkiin.

 

Ensivuonna uudelleen mikäli vain kysyntää piisaa??

 

-Kasvatusjohtaja-