Maanantai oltiin hakumetsässä harjoittelemassa perusteita. Ilmaisutreeniin keskityttiin nyt heti alkuun,koska ensimmäisessä näkölähdössä Kyttä meni suoraan kiinni maalihenkilön jalkaan..   Oppia ikä kaikki.

 

Tiistaina treenailtiin sitten sisätiloissa henkilöetsintää ja enimmäkseen ovien tarkastuksiin. Ryhmässä oli nuoriakoiria useita ja kaikki meni eteenpäin aimo harppauksen! Kiitokset vaan Niemen Jarille ja Keron Jukalle tiistai päivästä!

Käytin Tiistaina hyväkseni vielä Vaasan keskustan taajama-aluetta ja ajoin Kytällä jäljen kerrostalon sisäpihan poikki. Jäljestyksessä Kyttä on kyllä hieno nuorimies kaikenkaikkiaan! Ei häiriinny työskentelyssään,vaikka vierestä kulkee kiljuvia lapsia,autoja ja muuta kaupungin vilskettä.

 

Keskiviikko aamupäivä tehtiin yhdessä Mahlamäen Mikan kanssa jalkapurun perustekniikka harjoituksia Poliisien koirille.

 

Kaikki päivät oli todella tiukasti aikataulutettu ja oli hienoa huomata,että koirakot todellakin treenasivat motivoituneina koko 3 päivää.

 

Oli hienoa,että pääsin mukaan harjoituspäiville Projektikoira Kytän kanssa,niin näin sain taas lisää kokonaisvaltaisempaa kuvaa organisaatiotoiminnasta ja mikä tärkeintä.. Todella hyviä harjoituksia Kytälle ja itselleni!

 

 

 

Suuret kiitokset Petskille ja Jukalle Vaasaan!!!

 

Toivon,että pääsen myös ensivuonna mukaan.